Produkter och tjänster

Partnerpresentkort

Presentify är återförsäljare av partnerpresentkort. Partnerpresentkort är presentkort som säljs via Presentify av Presentifys partners så som IKEAZalandoCityConH&M m.fl. där presentkorten kan inlösas hos partnern. Du köper således presentkortet via Presentify men det är respektive partner som hanterar inlösningen.

För dig som är innehavare av ett partnerpresentkort innebär det att det är partnern som ansvarar för: inlösning av partnerpresentkortet samt fel och brister på partnerpresentkortet och de produkter eller tjänster som förmedlas och kan inlösas med partnerpresentkortet. Utöver detta betyder det att du ska vara uppmärksam på att om partnern går i konkurs så är det inte möjligt att söka kompensation för eller återbetalning av partnerpresentkortets värde hos Presentify.

Som konsument har du 14 dagars ångerrätt på flertalet av de partnerpresentkort som säljs via Presentifys kanaler. Vid köp av ett partnerpresentkort där ångerrätten ej gäller uppmärksammas beställaren om detta. Om du önskar att ångra ditt köp av ett partnerpresentkort via Presentify ska detta göras hos Presentify och inte hos partnern. Läs mer om detta under punkten Ångerrätt.

Fysiska produkter

På Presentify.se kan du köpa fysiska produkter (som inte är presentkort).

– – – – – – – – – –



Beställning


OBS. Du måste vara över 18 år för att beställa varor från Presentify.


Alla priser på webbsidan Presentify.se är i svenska kronor; moms, avgifter, tull m.m. specificeras i orderbekräftelsen.

Du kan när som helst i orderprocessen rätta din beställning. Alla varor förblir Presentifys egendom till dess att full betalning kommit bolaget tillhanda. Alla försök till bedrägerier polisanmäls och Presentify förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. När du har ingått ett avtal med oss, sparar vi orderuppgifterna. Du kan se dina orderuppgifter på skärmen samt på den orderbekräftelse vi skickar till din mailadress. Det är efterföljande inte möjligt att se orderbekräftelsen online på vår webbsida. Skulle du ha några frågor angående orderbekräftelsen eller vill du att vi skickar en ny orderbekräftelse, sänd ett mail till [email protected].

– – – – – – – – – –



Betalning


Betalning hos Presentify sker genom Klarna som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via internet och är certifierade av banker och kortinlösare att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå. Klarna är PCI DSS-certifierade och uppfyller således alla säkerhetskrav som ställs vad gäller bank- och kreditkortstransaktioner. Läs mer om PCI DSS: 
pcisecuritystandards.org.


KORTBETALNING


Betalar du med kort är du alltid skyddad mot missbruk. Vid missbruk har du möjlighet att avvisa en betalning i samband med att du får betalningsöversikten från banken. Man har som privatperson ingen självrisk ifall ett kontokort blir missbrukat i en Internet-butik som använder sig av (Secure Socket Layer) i sitt betalningssystem. Därför är det faktiskt mer säkert att handla hos oss än i den fysiska världen, där man har en självrisk på upp emot 1200 kr vid missbruk.

Den information du upplyser i förbindelse med ett köp med betalningskort är krypterad (SSL – Secure), och det är därmed endast Klarna som kan läsa den. Varken Presentify eller andra har tillgång till denna data.

Beloppet för köpet reserveras direkt på ditt konto men dras först när varorna sänds ifrån Presentify. Det kan aldrig dras ett större belopp än det du har godkänt vid köpet.


DIREKTBETALNING


Du kan välja att betala direkt via din egen internetbank. Vid denna typ av betalning använder du en bankdosa eller ett skrapkort och följer sedan instruktionerna. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering, vilket innebär att ingen obehörig kan se dina konto- och kortuppgifter.



Skatteregler Företagsgåvor


Nedan har vi samlat lite information kring vilka skatteregler som gäller för julklappar till anställda, jubileumsgåvor samt minnesgåvor. På Skatteverkets hemsida står följande att läsa gällande gåvor till personal:

Vad gäller för olika typer av gåvor?

Julgåva — är skattefri för dig som anställd om värdet inte överstiger 500 kr (inklusive moms).

Jubileumsgåva — är en gåva till dig som anställd i samband med att företaget firar jubileum, 25-årsjubileum, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Den är skattefri för dig om värdet inte överstiger 1 500 kr (inklusive moms).

Minnesgåva — är en gåva till dig som är varaktigt anställd och som du får i samband med:




·        att du uppnår en viss ålder (jämna födelsedagar från 50 år och uppåt)



·        efter en längre tids anställning (minst 20 år) eller när anställningen upphör.

 

Som varaktigt anställd räknas du om din sammanlagda anställningstid är minst sex år. Du kan läsa mer om kravet på varaktig anställning i Skatteverkets ställningstaganden under rubriken Rättsinformation.

För ytterligare information se Skatteverkets hemsida.

– – – – – – – – – –



Leveransvillkor


Beställning för leverans nästa vardag ska göras innan kl. 15:00 måndag – fredag. Det är ingen leverans på lördagar, söndagar och helgdagar med undantag för SuperPresentkortet som kan levereras dygnet runt via e-mail och SMS. Vi har även ett växande utbud presentkort som kan levereras via SMS och e-post. Dessa ska verifieras manuellt vilket sker under våra öppettider.

Vid inlösen av SuperPresentkort är leveranstiden 3-8 arbetsdagar, beroende på lagerstatus. Det kan förekomma att ett presentkort inte finns på lager vid beställningstillfället, du kommer då bli kontaktad av vår kundtjänst.

Alla presentkort levereras med PostNord, ett stort antal även via SMS eller e-post.

Presentkortens giltighetstid varierar från leverantör till leverantör (från 6 månader till 10 år). SuperPresentkortet har en giltighetstid på 2 år från utställandedatum.

Vid försenad leverans har du som kund rätt att häva köpet. Kontakta då vår kundtjänst.

Om adressuppgifterna som lämnas om mottagare/-n inte är korrekta bär Presentify inget ansvar för leveransen. Var därför uppmärksam när du lägger din order. Kontrollera adressen en extra gång och se till att det namn du uppger även står på mottagarens dörr/brevlåda. Presentify ersätter ej beställningar som kommit bort i postgången på grund av felaktig eller avsaknad av information på mottagaren.

– – – – – – – – – –

Ångerrätt som kund


OBS! Företagsköp omfattas inte av ångerrätten.

Om du ångrar ett köp av presentkort kan det returneras till oss inom 14 dagar. Ångerrätten gäller från det att du mottagit presentkortet. Observera att fysiska samt digitala lotter inte omfattas av ångerrätten och bytes ej. Detta gäller även vissa digitala presentkort. Vilka framgår av de särskilda villkor som du som kund måste acceptera i samband med att varan läggs i varukorgen och även när beställningen slutförs.

Kom ihåg att bifoga upplysningar som gör det möjligt för oss att identifiera dig: Namn, adress, ordernummer och telefonnummer. Har du sparat orderbekräftelsen får du gärna sända med en kopia av denna.

Alla eventuella omkostnader som tillkommer i samband med en retur av presentkort står kunden för.

När du har sänt ett presentkort i retur till ovanstående adress, krediterar vi det betalda beloppet och sätter pengarna på ditt konto senast 8 dagar efter att vi mottagit varan. Vid återbetalning har vi rätt att dra av för eventuell värdeminskning som uppkommit vid hantering av varan. Vi rekommenderar att man skickar presentkortet i retur med rekommenderad post som kan spåras. Presentify ansvarar ej för borttappade försändelser vid returer.

– – – – – – – – – –



Reklamation och support


Har du problem med att lösa in ditt SuperPresentkort ska du ta kontakt med Presentifys kundtjänst.

Reklamation av partnerpresentkort samt reklamation som rör partnerns produkter eller tjänster hänvisas till partnern. Presentify ansvarar inte för fel och brister på partnerns produkter eller tjänster.

Reklamation av temapresentkort, härunder Wellnesskortet: Om du har problem med inlösningen av temapresentkortet ska du ta kontakt med Presentifys kundtjänst. Reklamation av den tjänst eller produkt som du inlöst temapresentkortet till som utförs/utfärdas av förhandlaren hänvisas till förhandlaren. Presentify ansvarar inte för detta.

Reklamation av fysiska produkter: Om du inlöst ditt SuperPresentkort mot eller har köpt en fysisk produkt via någon av de tidigare nämnda hemsidorna och önskar reklamera denna så kan du läsa mer om våra regler för reklamation här:

·        Reklamationsrätten innebär att du som kund kan klaga över fel och brister.



·        Det är en förutsättning att dessa fel eller brister inte har uppstått som en följd av felaktig hantering av produkten utan att eventuella fel och brister är ursprungliga.



·        Vi återbetalar inom rimliga gränser de kostnader som medförts vid retur av en produkt i det fall reklamationen är berättigad.



Cookiepolicy


1 Bakgrund och syfte

Vi använder cookies för att optimera ditt besök på vår webbplats, inklusive säker funktionalitet, generera statistik och anpassa vår marknadsföring.

Med hjälp av cookies kan vi bland annat komma ihåg dina inställningar och användarnamn etc. och då samla in statistik om hur du använder vår webbplats och anpassa och rikta vår marknadsföring mot dig.

Nedan kan du läsa mer om vad cookies är, för vilket syfte de används och vem som använder dem på din enhet.

I vår integritetspolicy förklarar vi mer om den personliga informationen som samlas in och behandlas i samband med användning av cookies, inklusive den rättsliga grund som behandlingen baseras på.

2 Ägare och kontaktinformation

Denna webbplats tillhandahålls av:

Adoveo AB, Org.nr: 556993-4713, Röhällsvägen 24, 183 63 Täby

E-post: [email protected]

3 Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som vi lagrar på din enhet för att hålla reda på vad som händer under ditt besök och för att kunna känna igen din enhet.

Det finns permanenta och tillfälliga cookies. Permanenta cookies lagras på din enhet, vilket gör det möjligt för oss att känna igen din enhet nästa gång du besöker vår webbplats så att din användarupplevelse hos oss förbättras. Tillfälliga cookies är länkade till ditt nuvarande besök på vår webbplats och raderas från din enhet när du stänger din webbläsare.

De två typerna av cookies kan också delas upp efter vem som placerar de olika cookies på webbplatsen:

Första parts cookies placerade av webbplatsen www.Presentify.se och cookies från tredje part placerade av våra leverantörer och andra partners som har inbäddade element på vår webbplats.

De tillämpade reglerna betyder att vi kan lagra cookies på din enhet utan ditt samtycke om de är absolut nödvändiga för att säkerställa leveransen av den tjänst du uttryckligen har begärt att använda. Dessa typer av cookies kallas * obligatoriska cookies. * För användning av alla andra typer av cookies, inklusive funktionella, statistiska och marknadsföringscookies, måste vi få ditt samtycke innan vi kan placera dem på din enhet.

Nedan kan du läsa en beskrivning av vad de olika cookies används till.

Nödvändig

Nödvändiga cookies hjälper till att göra en webbplats användbar genom att möjliggöra grundläggande funktioner som sidnavigering och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Webbplatsen kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.

Funktionell

Vi samlar information om dina favoritinställningar och val på webbplatsen. Vi gör detta för att kunna visa dig vilken version av webbplatsen som passar dina önskemål.

Statistik

Vi samlar in information om hur du interagerar med webbplatsen, inklusive hur ofta du besöker sidan och vilka sidor du tittar på. Vi gör detta för att kunna undersöka hur många besökare vi har på webbplatsen, undersöka hur användarna rör sig på webbplatsen, optimera designen, användarvänligheten och stärka webbplatsens effektivitet.

Dessutom använder vi informationen för att förse dig med personligt innehåll och förbereda marknadsanalyser.

Marknadsföring

Vi samlar in information om dina intressen, inklusive vilka sidor och annonser du klickar på, vilka produkter eller tjänster du visar intresse för, eller köper, på denna och andra webbplatser. Vi gör detta för att visa annonser som är relevanta för dig och dina intressen.

För att visa dig riktade annonser på denna och andra webbplatser samarbetar vi med andra företag som vi delar information med. I detta sammanhang visar vi så kallade bannerannonser på vår webbplats. Annonserna är inriktade på cookies.

De cookies som placeras på din enhet eller i din webbläsare samlar vanligtvis information om din IP-adress, din navigering på vår webbplats och till exempel om du använder en dator, en surfplatta eller en mobil. Informationen används för att rikta in annonser så att du ser de annonser som är mest relevanta för dig.

Vår leverantör av bannerannonsörer använder Google och använder därmed Google-cookies på Presentify.se. Du kan läsa mer om vilka typer av cookies Google använder här.

För mer information om cookies, se följande länk: http://www.aboutcookies.org. Vi hänvisar också till de enskilda cookies som kan visas genom att gå till cookiedeklarationen via den gröna och vita knappen längst ner till vänster på Presentify.se.

4 Samtycke till insamling av cookies

Vi placerar bara cookies som kräver ditt samtycke på din enhet när du har gett oss ditt samtycke. Det är valfritt vilken typ av cookies du väljer att ge ditt samtycke till. Nödvändiga cookies kräver dock inte ditt samtycke, och därför används dessa redan när du besöker vår webbplats.

Observera att webbplatsen möjligen inte fungerar optimalt om du väljer att inte acceptera cookies. Således kan det finnas tjänster och funktioner som du inte kan använda om cookies är nödvändiga för att komma ihåg de val du gör.

Presentify.se har ett antal partners, t.ex. annonsörer, mediebyråer, analyspartner och partners i sociala medier och andra tjänster (t.ex. Facebook, Twitter, Google+ och LinkedIn) som använder cookies från tredje part.

Syftet med de olika cookies från tredje part är att säkerställa leverans av relevanta annonser, göra det möjligt att logga in och dela artiklar på relevanta partners webbplatser. För enkätundersökningar, analyser och liknande ställs cookies in för att registrera ditt svar och undviker därför att du får samma frågeformulär igen.

5 Hur du återkallar ditt samtycke till cookies

Första gången du besöker vår webbplats kommer du att se en samtycke-banner. Här kan du enkelt välja och avmarkera vilka cookies vi kan placera på din enhet. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att ändra dina val i samtyckebannern via den gröna och vita knappen längst ner till vänster på Presentify.se.

Om du väljer att återkalla ett samtycke påverkar det inte lagligheten av behandlingen baserat på ditt samtycke innan återkallandet. Du bör också vara medveten om att det kan påverka webbplatsens funktionalitet etc.

Genom att klicka på ’Visa detaljer’ i samtyckebannern kan du läsa mer om syftet med de enskilda cookies, leverantören och hur länge de är giltiga.

Google Analytics-specifikt: Här kan du välja bort Google Analytics-cookies: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

6 Hur man tar bort cookies manuellt

Du kan alltid avvisa cookies på din enhet genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Var du hittar inställningarna beror på vilken webbläsare du använder.

Du bör dock vara medveten om att om du gör det finns det många funktioner och tjänster som du inte kan använda eftersom dessa funktioner och tjänster kräver att webbplatsen kommer ihåg de val du gör.

Det är också möjligt att välja bort vissa annonsnätverk. Om du vill begränsa användningen av data i samband med onlineannonsering hänvisar vi till https://www.youronlinechoices.com/se/dina-val, som ger dig alternativ att välja och avmarkera användningen av data i olika reklamnätverk.

Om du använder en enhet med en nyare webbläsare kan du radera dina cookies med genvägarna: CTRL + SKIFT + Radera. Om genvägarna inte fungerar och / eller du använder en MAC måste du först ta reda på vilken webbläsare du använder och sedan klicka på relevant länk:

Internet Explorer
https://support.microsoft.com/sv-se/topic/ta-bort-och-hantera-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

Mozilla Firefox
https://support.mozilla.org/sv/kb/rensa-kakor-och-webbplatsdata-firefox

Google Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sv

Opera
http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

Safari
https://support.apple.com/sv-se/HT201265

Flash-cookies (alla webbläsare)
http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html

iPhone, iPad och mer från Apple
https://support.apple.com/sv-se/HT201265

Telefoner med Android-operativsystem
http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-any-Android-device

Telefoner med Windows 7
http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings

Om du använder flera webbläsare måste du radera cookies i var och en av dem.

Du kan läsa mer om de enskilda cookies i vår Cookiedeklaration, som kan nås via den gröna och vita knappen längst ner till vänster på Presentify.se.

– – – – – – – – – –



Integritetspolicy


1 Introduktion

1.1 När du besöker Presentify.se samlar vi in och behandlar personlig information om dig, till exempel cookies och IP-adress. Nedan har vi beskrivit vilka personuppgifter vi behandlar om dig, den rättsliga grunden för behandlingen och dina rättigheter i samband med detta. Detta gäller både dig som konsument och som anställd hos en av våra partners och kunder.

2 Data ansvarig

2.1 Presentify.se A Adoveo AB, Org.nr: 556993-4713, Röhällsvägen 24, 183 63 Täby är personuppgiftsansvarig (häri kallad ”vi”, ”oss” eller ”vår”). Detta innebär att vi är ansvariga för din personliga information.

3 Syfte och grund för insamling av personuppgifter

3.1 Vi kommer att se till att din personliga information endast samlas in och behandlas i enlighet med ett eller flera av följande syften:

(a) att tillhandahålla och / eller tillhandahålla produkter och tjänster som du har beställt;

(b) att svara på eventuella frågor eller invändningar du har;

(c) för att förhindra missbruk och bedrägeri;

(d) att meddela dig om ändringar av våra tjänster;

(e) för att du deltagit i tävlingar eller kampanjer;

(f) om du har samtyckt till att få direktmarknadsföring, att genomföra direktmarknadsföring till dig i enlighet med ditt samtycke;

(g) för att ge dig information om de produkter och tjänster, liknande produkter och tjänster som du tidigare har köpt från oss eller som du har begärt;

(h) att kunna returnera och lösa in presentkort;

(i) om du samtycker till att marknadsföra cookies (cookies från tredje part), vidarebefordrar vi information om dig, inklusive din IP-adress, till dotterbolag och andra tredje parter i syfte att direktmarknadsföra.

(j) för att förbättra vår webbplats, produkter och tjänster;

(k) för att förbättra säkerheten,

(l) om du samtycker till preferens- och statistikcookies: För att förbättra vår webbplats, produkter och tjänster, och vi vidarebefordrar information om dig, inklusive din IP-adress, till affärspartners, t.ex. Google Analytics, för användning vid sammanställning av statistik om t.ex. användningen av vår webbplats;

(m) att lagra personlig information i den utsträckning som är nödvändig för att följa bokföringslagen, konsumentslagen och andra juridiska skyldigheter från Presentify.

3.2 Vår grund för behandling är:

(a) Behandlingen är nödvändig för att fullgöra ett kontrakt som du är part i för de ändamål som beskrivs i klausul 3.1 a-b, d och h;

(b) Behandlingen utförs på grundval av ditt samtycke i samband med de syften som anges i avsnitt 3.1, t.ex. i och l. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett mejl till [email protected], och du kan återkalla ditt samtycke via den gröna och vita knappen längst ner på Presentify.se. Återkallande av samtycke påverkar dock inte lagligheten av behandlingen baserat på ditt samtycke före återkallandet.

(c) Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna sträva efter våra legitima intressen, särskilt för att förbättra användarupplevelsen och säkerheten samt för att förhindra bedrägeri och missbruk i samband med de syften som anges i klausul 3.1 c och j-k.

(d) Behandlingen är nödvändig för att uppfylla en rättslig skyldighet som åligger oss i samband med de syften som anges i klausulerna 3.1 h och m.

3.3 Vi lagrar din personliga information i;

(a) upp till fem (5) år från köp av present- eller presentkortet från oss för att kunna dokumentera efterlevnad av redovisningslagen och konsumentavtalslagen. Detta gäller namn, adress och Personnummer för företagskunder samt e-post eller telefonnummer för användning i kontakt med kunden eller utbyte av presentkort.

(b) Om du drar tillbaka ditt marknadsföringssamtycke kommer vi att radera din personliga information från våra marknadsföringslistor, men vi kommer att behålla dokumentation om ditt samtycke i två år efter återkallandet.

(c) Om behandlingen baseras på ditt samtycke till cookies lagrar vi din personliga information så länge vi behandlar din personliga information för detta ändamål. Lagringsperioden beror på typen av kakor och de enskilda kakornas utgång.

(d) upp till 90 dagar i samband med hälsningar, varefter dessa automatiskt raderas från systemet. Detta är endast relevant för beställningar där köparen har bifogat en hälsning till beställningen.

4 Kategorier av personlig information som används

4.1 Vi kommer att behandla och lagra personligt identifierbar information om dig enligt följande: namn, adress, telefonnummer, e-postadress, finans- och betalkortinformation, IP-adress, personliga hälsningar eller annan personligt identifierbar information som du frivilligt tillhandahåller när du besöker / använder vår webbplatser och på annat sätt använder våra tjänster.

5 Dina rättigheter

5.1 Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta oss via kontaktinformationen som beskrivs i punkt 10 nedan.

5.2 Du kan när som helst få insikt i din personliga information, begära att vi får korrigerad, raderad eller ändrad felaktig personlig information genom att kontakta oss via kontaktinformationen som beskrivs i punkt 10 nedan. Du kan också begära att behandlingen begränsas, dataportabilitet eller göra invändningar mot vår behandling av dina personuppgifter.

5.3 Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta den danska dataskyddsbyrån.

5.4 Du har också rätt att när som helst invända mot behandlingen av de personuppgifter som vi använder för att utföra direktmarknadsföring.

5.5 I den utsträckning som vår behandling av dina personuppgifter sker på grundval av ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss via kontaktinformationen som beskrivs i punkt 10 nedan, eller återkalla ditt samtycke via den gröna och vita knappen längst ner till vänster på Presentify.se.

6 Personlig information – Barn

6.1 Vi behandlar endast personlig information om barn under 13 år om det finns en vuxen användare som beställer gåvor eller presentkort till barnet, i vilket fall informationen endast används för att leverera presentkortet.

7 Överföring av personuppgifter

7.1 Överföring av personuppgifter till dotterbolag såväl som till professionella rådgivare kan ske i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning.

7.2 Endast betrodda anställda, representanter och leverantörer med ett arbetsrelaterat behov har, i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning, tillgång till din personliga information i den utsträckning som krävs för att kunna tillhandahålla en tjänst till oss eller agera för våra räkning.

7.3 Vi förbehåller oss rätten att använda eller avslöja information i den utsträckning som krävs för att följa tillämplig lag, genomföra utredningar i samband med klagomål, skydda webbplatsens integritet, svara på dina önskemål eller för utredningsändamål.

7.4 Överföringen av personuppgifter sker i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning, inklusive ingående av databehandlaravtal med våra databehandlare för att säkerställa att personuppgifter endast behandlas för de angivna ändamålen och för att säkerställa lämpliga säkerhetsåtgärder.

7.5 Personlig information som vi har samlat in från dig kan överföras till länder utanför EU / EES (”EES”). Om personuppgifter överförs utanför EES kommer vi att se till att överföringen sker antingen till länder som kommissionen har etablerat har en tillräcklig säkerhetsnivå eller att överföringen baseras på kommissionens standardbestämmelser.

8 Säkerställa din personliga information

8.1 Vi tar hand om dina personuppgifter genom att vidta nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder mot att informationen oavsiktligt eller olagligt förstörs, förloras eller försämras, och mot att den får kännedom om obehöriga, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid med den. när som helst tillämplig lagstiftning om dataskydd.

9 Uppdatering av integritetspolicyn

9.1 Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra denna integritetspolicy utan ytterligare meddelande. Du uppmanas därför att regelbundet besöka denna webbplats för att säkerställa att du är medveten om innehållet. Alla uppdateringar eller ändringar träder i kraft när de publiceras på webbplatsen. Din åtkomst till, surfning eller annan användning av webbplatsen utgör ditt godkännande av sekretesspolicyn.

10 Kontaktinformation

10.1 Om du vill begära insikt, rättelse, rätten att glömmas bort, radering, begränsning, invändning eller dataportabilitet eller om du vill klaga på behandlingen av dina personuppgifter kan du använda:

(a) [email protected]

– – – – – – – – – –



Logstatistik


Presentify använder logstatistik. Detta betyder att ett statistik-system samlar in information som kan ge oss en statistisk bild på hur många besökare vår websida har haft, från vilka hemsidor de kommer ifrån, och hur de lämnar vår hemsida, dessa uppgifter är helt anonyma. Vi använder enbart logstatistiken för att optimera vår sida och dess användarvänlighet.

För att du ska kunna köpa produkter via vår webbsida ber vi dig lämna namn, adress samt e-mail-adress. Personuppgifter som registreras hos Presentify sparas i 5 år, därefter raderas alla uppgifter.

Vi registrerar uppgifterna för att kunna leverera den beställda varan. När hemsidan ber dig om uppgifter, uppges klart och tydligt varför vi behöver just dessa uppgifter.

Det är bara Presentify och dennas administration som har tillgång till dessa uppgifter. Alla uppgifter som sparas är krypterade.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger og ingen oplysninger videregives til tredjemand.

Vi följer personuppgiftslagen (PUL) och Presentify lämnar aldrig ut eller säljer adressuppgifter eller e-mail adresser vidare till tredje man, med undantag för rättsliga ärenden. Du har rätt att ta del av dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. För att lämna ut uppgifter krävs enligt Personuppgiftslagen att du sänder in en begäran till: [email protected].

– – – – – – – – – –



Tvister


Eventuella tvister som involverar Presentify avgörs i svensk domstol i enlighet med svensk rätt.

Add address